Disclaimer 2017-11-16T01:04:11+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Disclaimer

Zonvakantie Portaal stelt bezoekers in staat om eenvoudig de door hen gewenste informatie over zon- en strandvakanties, campings, autovakanties en vakantiehuizen van verschillende reisorganisaties te verkrijgen. De bezoeker kan de gevonden vakanties onderling vergelijken en direct online reserveren bij de betreffende reisorganisatie.

De content van de Zonvakantie Portaal gepubliceerde pagina`s is afkomstig van derden. Zonvakantie Portaal is dan ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website Zonvakantie Portaal doen dat geheel op eigen risico. Zonvakantie Portaal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade ontstaan door gebruik te maken van onze website.

De afhandeling van via Zonvakantie Portaal gevonden reizen komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.